Onderhoud

Rij veilige kilometers  met APK

Voorkom een onveilige en onbetrouwbare auto door uw auto APK te laten keuren bij Autoservice Pool. Tijdens de APK wordt er gelet op de verkeersveiligheid van de auto en keuren we de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Een APK keuring is wettelijk verplicht. Het is mogelijk om dit te combineren met een onderhoudsbeurt zodat uw auto weer helemaal up-to-date is.

Kleine/Grote beurt

In ons uiterst moderne werkplaats kunnen wij voor elk merk, van nieuw tot oud   het onderhoud verzorgen.

Wij beschikken over de onderhoudsschema’s van welk merk dan ook. Onderhoud u de auto volgens dit schema , dan gaat de auto langer mee, en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig de weg op gaat.

Worden tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties geconstateerd, dan krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Dealer Kroon-oil

Autoservice Pool is dealer van Kroon-oil, een wereldwijd bekend merk met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van smeermiddelen.

Wij voorzien uw auto van de beste olie in zijn soort. Deze oliën bieden een uitstekende bescherming voor uw wagen, zijn duurzaam en beperken schade aan het milieu. Naast oliën voor moderne voertuigen biedt het assortiment van Kroon-oil speciale smeermiddelen voor de oudere generatie auto’s. Onze producten voldoen aan de strengste toepassingsvoorwaarden en de meest uiteenlopende prestatievereisten.

Banden service

Zijn uw banden aan vervanging toe? Wij kunnen elke gewenste band leveren en monteren. Ons ‘huismerk’ is  Vredestein. Een bekend merk waar u kwaliteit van kunt verwachten.

Gratis leenauto

Heeft u een auto nodig terwijl uw auto door ons wordt gekeurd? Gebruik onze gratis leenauto of leenfiets. Geef het door bij het maken van een afspraak wat u wenst te gebruiken, dan zorgen wij er voor dat het klaar staat.

Uw inspraak

Merken wij dat uw auto onderhoud nodig heeft dan nemen we altijd contact met u op en adviseren wij u wat te doen aan uw auto.

Afspraak maken

Wilt u gelijk een afspraak maken voor de APK? Bel met 0516-426549 of stuur gemakkelijk een WhatsApp! .